Translate

неділя, 30 червня 2019 р.

КОЗАЦЬКИЙ ШЛЯХ-2019 — СТАРТУВАВ! (світлини)






В останній день червня у Дніпрі від Монастирського острову стартували відкриті перегони крейсерських яхт четвертого “Всеукраїнського спортивно-патріотичного вітрильного фестивалю “Козацький шлях-2019”. За словами головного судді перегонів Ігоря Геця, із Дніпра відправилося 12 яхт, а по дорозі приєднаються ще шість: із Горішніх Плавнів, Запоріжжя, Нікополя, Енергодару. Перегони будуть проведені у дев”ять етапів: Дніпро – Запоріжжя – Нікополь – затока Гаврилівська – затока Республіканець – Каховка – (технічний перехід) – Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань – (технічний перехід до с.Кизомис) – Очаків – Одеса. Голова Перегонового комітету Михайло Чижик знаходиться на яхті “Танго”, там же постійно – лікар Анатолій Губина.
Перед стартом на правому березі Дніпра відбулися урочисті проводи за участю місцевих козаків. Попутного вітру, мореплавці!
Старосамарська сотні Війська Запорозького низвого вже в 4 раз відправляє регату "Козацький шлях" в похід по Дніпру та Чорному морю. Перед відправкою ми сказали напутнє слово та привітали виступом творчого об'єднання "Золота паланка" від козаків Колоброда та Ворона з показом бойового мистецтва козаків в малому просторі човна. коли вони йшли на абордаж Та вправи з ланцюгом, згадавши Івана Сулиму, що був в полоні на галерах і зміг захопити не тільки галери та 300 яничар на них. а і доправити їх в подарунок до Ватикану Папі Римському...
Світлина від Бориса Ковтонюка.



















Світлина від Бориса Ковтонюка.
    Ð¡Ð²Ñ–тлина від Бориса Ковтонюка.
Борис Ковтонюк 

Немає коментарів:

Дописати коментар