Translate

понеділок, 24 вересня 2018 р.

КОЗАЦЬКА ВИСТАВКА В ДНІПРОВСЬКОМУ БУДИНКУ МИСТЕЦТВ.

   Завдяки старанням і невтомній праці ініціатора цієї виставки Віталія Ярославовича Мирончука в Будинку Мистецтв в Дніпрі відкрилась виставка з портретами визначних козацьких ватажків, кошових отаманів та гетьманів України часів козаччини і навіть з портретом останнього Гетьмана Української Держави Скоропадського. Кожен, хо виступав на відкритті виставки дякував Віталію за цю працю і за представлене на виставці дух незламної стихії - козацького лицарства.
    Колись я бачив виставку картин в Українськомі Домі в Києві. Тоді це зробив брат Ющенка Петро. Та думав тоді. що ті картини возитимуть по всій Україні. Але там виявилась якась оборудка на міліони гривань і тому так і залишилось лише те. що колись показувалось в Українському Домі...         Тут же Віталій Мирончук таки спромігся не беручи з бюджету грошей поступово виготовити величезну кількість портретів
   Ще 4 роки тому бачив, що він приносив портрети якісь. Так по одному. за 4 роки стільки портретів намалював всього лише один художник, що вирішив не підписуватись і не хизуватись своєю працею.
    Неможливо навіть вирахувати яку роль виконує ця виставка для виховання майбутніх  громадян-патріотів України. 
















































































































Немає коментарів:

Дописати коментар